Yaycı 75. Yıl İlkokulu
YAYCI KÖYÜ YAYCI KÜME EVLERİ NO 21/5 MERKEZ / IĞDIR

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili eğitim yapılmaktadır. Sabah ortaokul,Öğleden sonra ilkokul ders yapmaktadır.

Öğretim Şekli

Öğretmenlerimiz de Merkezden servis ile gelmektedirler.

Okulumuz İl merkezine yaklaşık 6 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Merkeze bağlı Yaycı Köyü sınırları içerisinde yer almakta olup, Havalimanı Yolu üzeri, köy girişindedir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda Halk Oyunları,Masa Tenisi, Badminton, Satranç ve Drama gibi birçok etkinlik yapılmaktadır.